Fagerholt bondegårdsferie


Warning: Illegal string offset 'sharecountapikey' in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Warning: file_get_contents(http://api.sharedcount.com/?url=http%3A%2F%2Fhorns-herred.dk%2Fwordpress%2Fturist%2Fovernatning%2Ffagerholt-bondegardsferie&apikey=8) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Ved Vellerup ikke langt fra Vellerup Vig og med Skibby som nærmeste “større by”, ligger en rød “svensk” bondegård, som gennem mange år har arrangeret bondegårdsferier.

Det er Fagerholt. Her kan man både leje ferielejligheder og familiværelser. Der kan arrangeres morgenmad og aftensmad, og det meste er af egen avl og usprøjtet.

Man er mere end velkommen til at deltage i fodring og pasning af dyrene. Her er køer, får, hund, høns og kaniner og alle er vant til børn. Der er også en pony, man kan ride på, og når dyrene har unger, må man gerne kæle med dem.

Der er legeplads med gynger  og sandkasse, stor terasse med bålplads og masser af græsplæner til boldspil. Men den bedste legeplads er halmen.

Gården ligger midt i den dejlige natur, ikke langt fra skov og strand, og den er ideel, som udgangspunkt for ture på Hornsherred.

Der er åbent året rundt, bortset fra i juleferien.

Link til Fagerholt bondegårdsferie

Fotos venligst udlånt af Fagerholt bondegårdsferie.

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>