ILZAC UNIKA GLAS


Warning: Illegal string offset 'sharecountapikey' in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Warning: file_get_contents(http://api.sharedcount.com/?url=http%3A%2F%2Fhorns-herred.dk%2Fwordpress%2Fkunst-pa-hornsherred%2Filzac-unika-glas&apikey=8) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Kunstner på HornsherredDu finder unik glaskunst i Over Dråby strand – lige ved Isefjordens blinkende vand.

Mit navn er Gerd og sammen med min mand Christian, etablerede jeg for nogle år siden et dejligt lille glasværksted tæt ved den smukke Isefjord. Her fremstilles unik glaskunst, f.eks. smykker, brugskunst og udsmykning, hvor glas kan indgå.

Glas har altid fascineret mig og da jeg i 2004 for første gang modtog undervisning i perlefremstilling af Lise Aagaard, som jo er ”Troldekuglens mor”, var jeg straks fyr og flamme – glas er et spændende materiale, der har de smukkeste farver og muligheder, alt efter hvordan det bliver behandlet. Der er blevet tilbragt mange dejlige timer foran min perlebrænder – det gør der stadig, for selvom helbredet af og til driller, så kan jeg heldigvis fortsat sætte mig en stund og ”trille en perle” og frydes over resultatet.

En Kunstner på HornsherredSidenhen har jeg modtaget undervisning af flere internationalt anerkendte glaskunstnere og har i dag min egen stil og udtryk, så du altid vil være sikker på at købe et helt unik perle – der er aldrig to, der er ens!

For nogle år siden begyndte jeg også  at arbejde med ”koldglasteknik”, hvilket betyder jeg skærer i glasplader og sammensmelter dem ved 700-850 grader i min specielle glasovn. Disse sammensmeltede plader kan nu bruges til f.eks. fade, skåle, vaser og figurer.

Værkstedet er åbent for besøg efter aftale og jeg afholder også ”micro-kurser”, hvor du har mulighed for at selv at prøve at lave f.eks. en perle eller et lille fad. Da værkstedet er lille, er der ikke plads til så mange på en gang – men ring og hør nærmere, hvis i skulle have lyst til at besøge mig, så finder vi ud af det!

Har du specielle ønsker, vil jeg meget gerne forsøge at få omsat din ide til glas. Jeg har lavet alt fra barselsgaver, gulvvaser, til fødselsdagsflag og julepynt med navn og årstal. Din ide – min udfordring !

Velkommen til !

Glade glashilsner fra Gerd

 

Adresse: Fasanvænget 10, Over Dråby strand, 3630 Jægerspris

Telefon: 30 11 30 39

www.ilzac.dk


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>