Efterårsferie på Hornshered 2014, ideer til weekenden


Warning: Illegal string offset 'sharecountapikey' in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Warning: file_get_contents(http://api.sharedcount.com/?url=http%3A%2F%2Fhorns-herred.dk%2Fwordpress%2Farchives%2F4224&apikey=8) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/horns-herred.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/fast-easy-social-sharing/fasteasysocialsharing.php on line 34

Hvad skal man dog lave i weekenden. Vi skrev forleden om museerne på Hornsherred, det er stadig en mulighed, men her er flere ideer.

Cafeen på Svanholm

Cafeen på Svanholm

Vi foreslår et besøg på Svanholm i deres hyggelige cafe, der har åbent kl.10-17. Her er også butik, der sælger en masse økologiske produkter, hjemmegjorte og lokale. Det er forresten Svanholm der leverer den økologiske mælk til Hansens Flødeis. Er vejret til det kan man gå en lille tur i parken ved siden af eller i Julianehøj skov på den anden side af vejen. Svanholm ligger på Svanholm alle 4 mellem Kyndby og Skibby.

Man kan også slå et smut forbi Hansen Flødeis på Landerslevvej 5 i Landerslev. Her er mejeriudsalg med is, skyr, yoghurt, ost og delikatesser. Der er åbent fredag kl.12-18 og lørdag 10-14.

Villa Viola, cafe og forretning.

Villa Viola, cafe og forretning.

Villa-Viola i den gamle gartnerbolig ved Egholm slot er en anden mulighed. Her er alt i møbler og tilbehør indenfor fransk landstil og en hyggelig cafe, hvor man kan købe kaffe, te, kager og saft. Villa-Viola har åbent fredag kl.10-17.30 og lørdag kl-10-15. Adressen er Trehøjevej 41, Egholm, Kirke Hyllinge.

Vil du underholdes kan du tage til Skibby og gå i biografen. Biografturen kan også kombineres med kaffe, en øl eller middag på et af spisestederne i Skibby.

Man kunne også slå et smut forbi sit lokale bibliotek og låne en god bog, magasiner, musik eller film.

Arsenik og gamle kniplinger på JAS

Arsenik og gamle kniplinger på JAS

Eller hvad med teater? Det er i aften at JAS, Jægerspris Amatør Scene har præmiere på Arsenik og gamle kniplinger. De spiller kl.20 iaften og kl.16. lørdag og søndag. De bor på Møllevej 4 i Jægerspris.

Teatret har genoptaget samarbejdet med Gerlev Kro, som tilbyder rabat på teaterfrokost eller teatermiddag samme dag man skal i teatret. Husk at reservere bord.

Lidt links:

http://horns-herred.dk/wordpress/sevaerdigheder/slotte-herregarde-2/svanholm-gods

http://horns-herred.dk/wordpress/turist/mad-drikke-2/hansens-flodeis

http://www.svanholm.dk/index.php?id=52

http://www.hansens-is.dk/

http://villa-viola.dk/velkommen

http://skibbykino.dk/

http://www.jas-teater.dk/

http://www.jas-teater.dk/gerlev-kro

 

 

 


0
Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>